AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Närå, här ligger vi uppochned och trivs!

…Jajamensan! Hon ligger kvar – uppochned! Eller ja, det beror ju på hur man ser det, hon ligger som vi på jorden går och står, alltså med huvudet upp och benen ner :) Dessvärre inte riktigt så som jag hoppats och inbillat mig. Fasen, var nästan säker på att hon vänt sig!

Sist låg hon helt på tvären, idag var huvudet nästan helt rakt upp under solar plexus. Så nu blir det ultraljud om två veckor för att kolla tillväxt och se om hon (troligtvis inte?) vänt sig tills dess. Annars blir det boka in vändningsförsök i mellandagarna. VILL INTE GÖRA DET DÄR VÄNDNINGSFÖRSÖKET, tycker det verkar helt hemskt! Men till 70% så får de vänt bebisarna så är väl värt ett försök antar jag!

Eftersom jag är förstföderska blir det annars kejsarsnitt, och det är inte helt problemfritt i mitt fall då jag tenderar svara dåligt, eller inte alls, på lokalbedövning… Och att tvingas vara nedsövd skulle verkligen vara jättetråkigt!

Nåväl, ska inte ta ut något i förskott utan hoppas på att hon vänder sig ”uppochned” 😉 tills ultraljudet!

För övrigt kom vi precis hem från en mysig middag på Fondueboden – bjöd födelsedagskillen på lite middag a la 80-tal! Supergott och kul med lite doppande i grytan så här i juletider!

Känner mig stor som ett hus! Kan jag bli större?! Vecka 32+3

4 reaktioner på ”Närå, här ligger vi uppochned och trivs!

 1. Det kan ta tid innan de vänder sig även om förstföderskors bebisar ofta vänder sig mycket tidigare än omföderskor. Min lilla tjej i magen har vänt sig uoo pch ner men är inte fixerad ännu. var på läkarbesök för ca 1,5 månad sedan så hade hon redan då vänt sig så min är rätt tidig hihi.

  Tur är väll iallafall att hon inte ligger på tvären längre iallafall, snart kanske hon slår runt:) hihi..
  kram

 2. ja, tyvärr kan man ju inte styra över bebisen där inne:) men det går säkert bra, hur det nu än blir.

  Ja, själv har jag cirka två veckor kvar till BF, så det är spännande:) Bor i sundbyberg, vart bor ni?

 3. haha är det sant, jag var också på fondueboden fast förra veckan! första gången jag var där och jag tyckte det var asnajs:) Jag jobbar på klippoteket, det ligger vid korsningen karlavägen/sibyllegatan. Kolla hemsidan! klippoteketsthlm.se
  Jag har även gjort ett inlägg om extensions, kolla in:) Hoppas bebisen vänder sig i tid;) kram!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


7 × nio =