AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Navelstumpen borta!

När jag var tillbaka på BB häromdagen för att göra hörselscreening och väga lillan passade jag på att fråga lite om navelskötseln. Hon visade då lite med en tops hur man kunde torka lite runt för att hålla det rent. Såg superläskigt ut när den lilla knuten ploppade upp och ner där på magen. Trotsa att barnmorskan sa att de inte har någon känsel där kunde jag inte låta bli att tycka så synd om henne.

Sen när jag kom hem blev jag helt förkrossad typ, då hade det kommit lite blod från naveln på blöjan. Dumma barnmorskan! Hon gjorde väl klart inget fel men gud vad jag ändå blev ledsen faktiskt, nån som varit dum mot min lilla Alsira!

…insåg lite i denna stund hur mycket jag redan älskar henne och vill inte tänka tanken på hur det känns om någon gör henne illa på riktigt!

Drömde till och med i natt att jag gick runt och bar henne på armen och råkade stöta i hennes huvud i en dörrkarm så det blev ett lite jack.. Fy här börjar modersinstinkterna och oron på allvar redan från start!

2 reaktioner på ”Navelstumpen borta!

  1. Ja och inte blir moderskänslorna mindre starka direkt. De bara växer och växer och man kan inte fatta att man kan älska någon så mycket.
    Svar: Haha, ja du får väl bevisa att det är roligt. Det blir kanske roligare när man är mer vältränad, men jag föredrar ändå mer varierande träning. Vilket gym jobbar du på?

  2. Jag vet inte om jag blir bättre för varje dag direkt. Har så svårt för att förflytta mig, speciellt i sängen när man ska amma henne på natten och man ska försöka ändra henne, flytta sig själv etc det gör sååå ont. Magmusklerna tycker jag nog sitter på sin plats förutom att jag fort får ont i ryggen om jag bär henne stående under en längre tid. Vet du hur det är med magträning nu efter förlossningen?, när kan man börja med det?.
    Amningen tycker jag går jättebra!, går bättre och bättre faktiskt och det gör lite mindre ont i tuttarna för varje dag som går men förut grät jag varje gång hon ammade eftersom det kändes som stora sår som hon sög på, inte kul. Hur går det för dig? kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


två × = 4