AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Nu får det vara nog!

Sen Alsira kom till världen har jag drabbats av någon form av sötsugsattacker! Sjukt jobbigt, brukar kunna stå emot men nu har jag varit rätt kass måste jag erkänna! Har läst att det är vanligt när man ammar så hoppas det är på grund av det och att det slutar samma dag jag slutar amma. Men vad det nu än beror på så gör inte bakverken nyttigare!

Prövade en del jeans här hemma nu. Kom i alla. Nästan… Alla gick att få upp över ben och rumpa men att knäppa knappen över magen.. det var det värre med! Ska inte sitta här och skylla på att det är för att jag fått bredare höfter, MEN tror (och skyller…) att det faktiskt ligger lite i det!

Därför, för att motivera mig själv till att sluta fika konstant – Alex nu slutar vi med kakor! – skjuter jag nu upp ett par bilder på magen – nu och då! Gravidbilden är den sista med lillskruttan inuti, bara minuter före det att vattnet gick och övriga är några nytagna, nu nästan 3 veckor sedan förlossningen

IMG_1057DSC04870DSC04871

Må motivationen börja!

10 reaktioner på ”Nu får det vara nog!

 1. För mig är det nog för att jag unnade mig sötsaker när man var gravid så har det bara fortsatt! Men vad fin magen har blivit på så kort tid! Du kommer ju vara fit för beach 2011 :)

 2. Tycker din mage ser urfin ut. Det är inte en myt att höfterna blir bredare efter förlossningen. För mig tog det sex månader innan de var som vanligt igen. Tror inte du behöver oroa dig du kommer att gå ner mer än du vill tids nog. Det brukar bli så när man ammar mycket och inte har så mycket att ta av.

 3. Du ska vara så nöjd att du ens kommer i dina byxor! Det gör då inte jag än, och ´nu har det gått 5 mån…Så här är det också slut på kakor/glass/godis under 10v då jag kör ett superrace med träning och inget sött. Ok lite socker i téet måste jag ha. Men annars inget =) Har klarat en vecka nu och det känns redan lättare att låta bli

 4. Ja vi slutar med det efter helgen då, för du vet att det vankas efterrätt ikväll;)

  Fåbli promenader och fruktsallad!

  puss

 5. Glömde svara i förra inlägget så här kommer svaret: Ja, Liberos blöjor är verkligen mycket tjockare! Vi testade med libero nu igen för att se om det gick bra nu, men icke! Lika röd, prickig & får nästan som små ”brännsår” . Helt otroligt. Nu kör vi på pampers & så får det förbli! :) Skönt att Alsiras lilla rompa blivit bra! :)

 6. Jag är sååå avundsjuk på kvinnor som INTE får bristningar på magen! Jag fick en hel drös & de förstörde min mage helt. Kommer aldrig bli normal igen & min skrutta är 8 mån. Jag har gått ner alla 17kg jag gick upp under graviditeten för längesen, men magen är fortfarande som en lös säck.. SÅ tråkigt. :(

 7. Din mage e jätte fin nu, ser ut som du bevarat dina magmuskler :)

  Men visst saknar man sin fina bula också! Då märkte man inte av de där extra kilons, men nu… Ja, jag kommer inte i mina gamla jeans. Men har med glädje gått från nästan 80 kilo ner till 68,5! :) Men vill gärna ner till 62 min startvikt och sen vidare ner till 60. Träningen sen kommer göra susen, längtar tills ja kan börja med den.

  Bärselen köpte svärföräldrarna på Erikshjälpen för 25 kr haha. En enkel svart variant men inte alls pjåkig. Mest för att pröva först om han gillar det. Vi provade idag men märkte att den inte är tillräckligt hög i nacken för att stödja honom. Men har funderat på en Babybjörn, de verkar gå högre upp i nacken. Kostar dock mycket så andra brukar rekommendera att man lånar en först eftersom som jag skrev inte alla bebisar tycker om att sitta i en sådan. Men visst hade det varit skönt! Att ha fria händer :)

 8. Hej! Måste säga att jag hoppas att jag kan vara i så bra form som du är efter jag har fått barn. Du har sjukt snygg kropp och din mage går nog tillbaks ska du se. Min syster hade också en liten kula ett tag. Sen är det lätt för mig att säga saker, eftersom det är den egna känslan för sin kropp som spelar någon roll. Men vill att du ska veta att jag beundrar dig! Kram till dig och lilla söta Alsira

 9. Jag har faktiskt inte fått några direkta sötsugsattacker ännu utan snarare tvärtom! jag vill nästan bara ha något nyttigt istället för godis och annat så tänk vad olika det kan vara!. Ang höfterna så har mina höfter blivit bredare tycker jag, iallafall vad jag tycker det ser ut som. Hoppas dom blir mindre snart iallafall!. Midjan har också blivit bredare än innan och det hoppas jag att man kan träna tillbaka och att det bara är musklerna som blivit uttänjda på sidorna.
  Hoppas allt går bra med lilla Alsira!
  massa kramar!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 − sex =