AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

NY DAG

Trots samma reaktion hos Alsira vid överlämnandet på dagis i morse, så kändes det bättre, för mig alltså. Nu har jag ju sett svart på vitt att det faktiskt går över. Jobbigt bara att hon så fort vi kom dit började krama om mina ben och liksom hålla mig fast, ”mamma gå inte” betyder ju det.

Åh herre gud, nä nu får jag inte tänka på det. Nu ska jag tänka på att det är sol och att jag och Silas är på stan och ska äta lunch med Simme! Simme som jag i dagsläget tjatar på om förlovning, tycker fasen det är dags att mina barn slipper vara nåra nedrans oäktingar! He he…

Å det där med att planera bröllop tycker jag verkar ball…

20120824-114942.jpg
Lyxtid med morsan rockar!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sju − = 0