AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Nyårsstassen fixad!

Beslut fattat. Paljettutstyrel för nyårsfirandet i påse bredvid mig :) Känns mycket bra!

Köpte också precis biobiljetter till Svinalängorna, hört mycket om filmen men vet egentligen inget om den så blir en chansning! Ska försöka hitta nån mysig italienare också tänkte jag, restaurang alltså, som vi kan gå och äta på innan, blev så sugen på en smarrig pasta! Linguini här i Vasastan har supergod pasta så ska ringa och kolla om de har öppet. Väldans många restauranger är stängda idag, i alla fall på lunchen såg jag när jag, syster och Emilie försökte hitta lunchkrog.

Har ju fått tips av Alexandra som precis fått sin lille bebis att passa på att göra saker utanför hemmet nu sista tiden innan bebisen kommer, och så länge man orkar, så gör det nu helt enkelt! För sen blir det väl ett par veckor då man håller sig mest hemma med den lilla! Inte fy skam det heller kan jag i och för sig tänka mig, längtar ju såå!

Det här föreställer alltså min nyårsstass i en påse – inte dum den bilden hörni! 😉

2 reaktioner på ”Nyårsstassen fixad!

 1. Åh, schysst! Blev det den från agenturen? Du kommer bli så fin :)

  Jag vill också se Svinalängorna, har hört att den ska vara riktigt hemsk och gripande!

  Let me know 😉

  Kram

 2. Jag går väll varannan vecka ungefär så lite oftare kanske du går. Jag har faktiskt också gått på rätt många ul (ca 6 st) men dels var det för att jag kollade könet, sedan att läkare har viljat kolla om allt är bra där inne med moderkaka etc så det har blivit en del här med. Ja jag förstår att du är lite skraj att hon kommer väga för mycket men vikten kanske inte går upp så jättemycket till heller?. Jag hoppas verkligen inte att hon är en 5 kilos bebis!, jag var iallafall kort och vägde normalt (ca 3200-3500 och var 48,5cm) och min man vägde väll ca 3500 någonting och var 56-58 cm lång så för hoppningsvis väger hon rätt normalt iallafall. Sedan kan hon ju bli rätt lång med tanke på min man men som sagt det lär man väll märka:).

  Förstår precis vad du menar för hylla!, dom är väldigt fina i just den serien tycker jag!.
  kram och gott nytt år på er!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 9 = sjuttio två