AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

2 reaktioner på ”OBS! BORTSE FRÅN MIN HEMSKA RÖST!!! (hysteriska modern)

  1. Hihi! Ja bra framsteg där : ) Det går fort ska du se! Och nej, det är inget roligt att höra sig själva på en videoinspelning. usch! Men det är nog ingen som gillar det. Hoppas ni mår bra. Kram till er båda.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 + = tio