AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

OFRIVILLIG MORGONPROMMIS

mydarlings

I morse var vi hurtiga och promenerade tre kilometer för att äta frukost på supermysiga bageriet här i krokarna. Rutinerade som vi är kollade vi öppettiderna igår innan vi lade oss så att de garanterat skulle ha öppet. Det är ju ändå söndag. Och jajamen, från kl.09 hade de öppet…
Enligt internet ja.

På dörren stod nämligen ”sommarstängt”. Fy farao vad störande. Vrålhungriga var det bara att knalla hem igen. Snaaaark alltså, så blev en 6 kilometers promenad innan det äntligen blev brakfrukost på hemmaplan. Klockan hade då hunnit bli 11:30 så OM vi var hungriga!

En reaktion på ”OFRIVILLIG MORGONPROMMIS
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


7 − = sex