AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

ORO

Har haft ont i magen hela kvällen igår, hela natten och fortsatt nu. Väldigt obehagligt och oroande. Ska in till MVC nu och lämna ny urinodling (eftersom de vips helt tappat bort den jag tog mig tid att åka in på juldagen och lämna) så har ringt och bett dem undersöka mig. Hoppas nu att inget är på gång. Magsmärtorna känns över hela magen, upp i ryggen och lite ner i benen. Inge bra säger min magkänsla.

Önskar så jag har fel och att allt är som det ska. Vill ha bebis i mars, inte nu.

7 reaktioner på ”ORO

  1. Svar Pilla82: Jag hajar inte riktigt hur jag ska kommentera på din blogg med alla lösenordskyddade inlägg?! Men tack för din kommentar, det verkar ju lyckligtvis nu som om lilla bebben stannar kvar ett tag till i magen! Underbart!
    Kram och gott nytt år!

  2. Åh hoppas allt blir bra! Om det är nån tröst hade jag det så from v 27 och min kille kom inte förrän v 38 ändå. Att han var liten ( om du har läst min fl.berättelse el blogg) har inget med att jag hade ont i magen eller sd att göra, fick jag nogrannt förklarat för mig.
    Varmt lycka till!kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


åtta × = 8