AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

På Hemväg

På väg hem från Åhus, 36 mil kvar så tre timmar i bilen avverkade och tre timmar kvar! Ska bli så skönt att komma hem till Stockholm. Även om det varit mysigt med massa folk omkring sig konstant sedan den 23:e, så ser jag fram mot lugna dagar bara vi, fram till nyår.

Längtar verkligen hem nu, vill kasta bältet och sträcka ut mig från den här obekväma bilstolen! Sen ikväll ska Simme laga köttfärssås & spaghetti medan jag ska ta mig ett bad, å så ska vi se den här omtalade filmen Inception (eller vad den nu heter). Får se vad vi tycker om den, verkar som att alla dom sett den antingen hatat eller älskat den.

Näe, nu ögonen på vägen innan jag blir illamående :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 × = tjugo fem