AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

På Loppis

Vi har varit på loppis i Kungshamn. Enligt tradition är jag där varje sommar och rotar. Alltid hittar man nåt man behöver, och likaså denna gång. Lotten föll för min del på två gamla böcker från 1951 av Elsa Beskow – Vill Du Läsa I, och Vill Du Läsa II. Jättemysiga och mina för 20 kronor styck.

Här är 28 grader hett och nu senast åt vi lunch på Kanten i Hunnebostrand, en XL räkmacka satt allt annat än fel i min lilla mage, speciellt efter min smått obehagliga kräkupplevelse på parkeringen strax innan!

Känner mig inte supertuff hela tiden just nu, det kan jag erkänna!

20110730-143241.jpg

20110730-143316.jpg

20110730-143352.jpg

En reaktion på ”På Loppis
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


åtta − = 0