AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

På Radisson Blu rum 523

Alex och jag hänger på vårt rum på Radisson Blu i Royal Park. Pratar om dagen som varit och konstaterar ett visst missnöje över ”galan” hittills.

Men ska inte gnälla nu utan locka Alexandras hår och dricka ännu mer Champagne!

Sen blir det middag och som jag och Alex planerar, troligen en sväng ner på Stureplan – måste ju passa på när man är barnledig!

Tjejhäng!

<a href=”http://www.mylivesignature.com” target=”_blank”><img src=”http://signatures.mylivesignature.com/54489/161/011CCE2B7A9EB2ED6577965DC22E6F7A.png” style=”border: 0 !important; background: transparent;”/></a>
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fem − 2 =