AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

PERNILLA WAHLGREN REKOMMENDERAR

Pernilla Wahlgren var inne och fixade scenkläder hos Simon häromveckan. Alltid lika kul att se kläder synas i rampljuset som mitt modelejon till karl valt ut! Pernilla satt exempelvis hos Malou i efter tio häromveckan med accessoarer från franska märket Ambre Babzoe som kommer från Simon och hans partners klädagentur. För övrigt samma märke som jackan och accessoarerna jag hade på bröllopet kom ifrån!
Och snart kommer hon också synas i deras kläder i sin julshow, himla skoj!

PernillaWahlgren

HÄR kan ni läsa vad Pernilla tyckte om besöket och kläderna hos Simon samt se flera bilder från henns besök där!

…och för alla er som har vägarna förbi St Erksplan så är det nu på tisdag åter STOR UTFÖRSÄLJNING AV MÄRKESKLÄDER på Simons jobb! Det finns verkligen hur mycket kläder som helst så alla gånger värt ett besök! Alla är supervälkomna, och om ni kommer hör av er så kanske vi hinner ses över en kaffe!

utförsäljning kläder stockholm

Vägbeskrivning till agenturern HÄR

2 reaktioner på ”PERNILLA WAHLGREN REKOMMENDERAR

  1. kul med exponering av en kändis! Lite lättare att få merförsäljning då. Men pernilla wahlgren.. jag har så svårt för henne.. Eller ja.. hela den familjen faktiskt.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


4 × = fyra