AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

PHILIPS AVENT STERILISATOR

philips avent sterilisator

Den här rackarn var en av produkterna som vi i babypanelen fick för att testa och utvärdera.
Det är inget mindre än en sterilistor!

Lägligt till Silas nedkomst åkte den och grejer som skulle steriliseras fram. Bättre tillfälle att testa den på finns ju verkligen inte! Jag steriliserade hans nya nappar, nappflaskor och lite annat smått och gott.

Min första tanke när jag såg den var att den såg sjukt stor och omständig ut, men det visade sig att det var det sista den var. Superlätt att ha med och göra, den var praktiskt taget viktlös, steriliseringen gick snabbt och kladdfritt. Riktigt skönt också att man lärde sig produkten med en gång, för bland det värsta jag vet är instruktionsböcker. More or less var det bara att slänga i en skvätt vatten och trycka på ”on”. Så snabbt och lätt var det här!

För er som tänkt flaskmata era små, eller inte kan amma tycker jag produkten är ultimat, då man kanske vill sterilisera flaskor mellan varje måltid. Sterilisatorn kommer då underlätta ens vardag avsevärt kan jag garantera. Jag rekommenderar produkten till alla men framför allt till er.

philips avent sterilisator

Tjusigt va?!


philips avent sterilisator

Easy peasy ser det ut va?

HÄR kan ni läsa mer om produkten!

HÄR kan ni läsa hela Babypanelens recensioner!

3 reaktioner på ”PHILIPS AVENT STERILISATOR

  1. Förlåt min förvirring, kom just på vad du skrev i sms:et om att han är tuttgalen hehe. Blev lite förvånad över tanken på att du inte skulle amma
    Silas. Jag vet ju hur viktigt du tycker att amning är :) precis som jag. Men ni kanske flaskmatar honom också?

    :)

  2. Jag tycker också att den är bra för de som använder sig av mycket flaskor och nappar och dylikt. Nu gör inte vi det så vi har låtit den stå tills där kommer en ny Knoddis. Föresten. Ammar du inte Silas? Tänkte eftersom ni har en massa flaskor till honom redan :)

    Kramis
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


två + 6 =