AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

PIGGARE IDAG

Idag är vi piggare! Magsjukan borta och febern med. Ont i mage och rygg/njurar har jag dock fortfarande. Men det tar väl ett tag innan det är helt borta.

Jag låg vaken i sängen vid halv sju och kände riktigt hur det värkte bak i njurarna så ville bara upp och ta min antibiotika. Man ska ju helst ta dem tillsammans med mat (vet inte hur viktigt det är men?) så frukostservering var lika bra att starta igång med. Så för en gångs skull kändes det bra att gå upp så tidigt en lördag. Alsira var ju såklart vaken så vi gör nu varandra sällskap vid frukostbordet, framför Madicken på tv.

Jag älskade Madicken när jag var liten. Och måste säga att jag fortfarande tycker det är bra. Många barnprogram är tyvärr inte lika underhållande som när man var barn har jag insett. Men det har väl sina naturliga orsaker antar jag!

Har förresten nästan glömt att det är Nyårsafton idag. Vi vet inte riktigt hur vi ska fira, ha ha, gud vilken nyår! Men att det blir hemmamiddag här är i alla fall ett faktum, med eller utan gäster lite beroende på hur jag mår fram under dagen. De får dock komma på egen risk, magsjuka smittar ju 2 dagar efter att man blivit ”frisk” som jag förstått det. Och denna variant har ju onekligen varit smittsam! Hittills har den dragit över 3 av Alsiras kusiner, Alsira, Simon, Simons pappas fru och Alsiras farmor! Och så mig då! Och all härlig smittospridning fick vi som i ett paket när vi alla samlades på julafton!

20111231-075116.jpg

Alsira utövar en av sina favvohobbys – stå – i nya julklappspyamasen!
Igår stod hon själv i hela 5 sekunder! Då var mamma och pappa hennes mycket stolta.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


3 − ett =