AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

PINKPARTYPROBLEM

my miracle

På lördag ska jag och Simon på Pink Cocktail Party hemma hos Simons syster och man. Det är en fest endast för vuxna i deras dotters ära! Lilla dottern själv får dock vara hos mormor! Temat för festen är ”pink” vilket innebär att det är rosa som gäller och inget annat! Kul med tema men fasen vilka problem jag haft att hitta en rosa cocktailklänning. Jag letade som en tok i London, men alla jag hittade där kostade skjortan.. Så idag ska jag möta min syster som är klart mer rosa än jag. Hon har med sig ett gäng rosa klänningar och skor så jag hoppas innerligt att något passar!
Annars har jag BIG PINK PROBLEMS!

Alsira är nybadad och nymatad så jag hade hoppats på att hon skulle somna nu då jag behöver duscha och fixa till mig inför lunchen med syster yster på stan. Men icke sa picke, men hon får väl hänga på ner till duschen helt enkelt! För jag har nämligen – håll i er – inte duschat sedan spinningen igår. Såå äckligt.. Körde en raggardusch på gymet efter träningen igår, sen blev det iväg till tapashaket för att äta, och efter det grät – eller rättare sagt – skrek Alsira konstant i två timmar. Har aldrig hänt tidigare, jag var helt förstörd. Hon skrek så hon blev genomsvett och inte fick någon luft. Kan de skrika så av trötthet eller hade hon ont i magen tro? Ja den som vet…

Men när hon äntligen somnat tog det inte många sekunder mellan, innan jag och Simon låg deckade på soffan… När vi tillslut vaknade till blev det non stop highway to bed kan jag säga! Puh! Men inatt sov hon gott, söta ungen låg utslagen nästan till kl.9! Så inte undra på att hon är pigg nu i och för sig!

pink cocktaildress

Ge mig!

En reaktion på ”PINKPARTYPROBLEM

  1. Vad rolig med pink party. En rosa liten cocktailklänning vore ju inte helt fel:-)
    Tackar!:-)
    Nja, jag bor i Vallentuna så det är lite långt att åka in till stan för att träna. Jag brukar gå på gruppträning här. Helt perfekt, bara fem minuter bort, fast jag kör mest pump och zumba. Att cykla en hel timme är inte riktigt min grej, jag njuter efteråt, men inte under själva passet;-) Ja, visst är det skönt med lite egentid då man helt ego får fokusera på sitt eget välbefinnande? De stunderna är guld värda.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fyra − 3 =