AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

PIZZA PÅ VÄG

Alsira tackar för gratulationerna!

Vi har varit kassa föräldrar mot stackars födelsedagsbarnet idag! Klockan 16:30 skulle hon nämligen gått sin första gång på Babysim III idag, men vi somnade alla tre och försov oss till 16:20! Så himla korkat, som tur är, är hon ju liksom inte direkt medveten om lilla missödet själv, men känns ändå trist eftersom vi verkligen vet hur mycket hon älskar att bada!

Men men, inget att göra åt, jag får försöka komma iväg i veckan och ”bada igen” den gången med henne. Hon fick smaka lite grann på en bulle, där var vi i alla fall snälla mot sockertoppen

Här hemma är det som tidigare nämnt rena kaoset. Men sakta men säkert händer det i alla fall grejer, och då känns det hela lite lättare! Vi kommer förmodligen vara utan kök i 2 dagar till. Minst. Den är lite tuff faktiskt – kan dessutom tilläggas att jag inte är något större fan av snabbmat så för mig är det allt annat än lyx att varannan dag käka thaimat och varannan pizza.

Igår var det hur som thaikväll och idag pizza. Så nu är Simme iväg och köper en capricciosa med mindre ost och kronärtskocka till mig och en kebabpizza till sig själv. Rätt gott ska det trots allt bli. Till det ska vi kolla en skräckis på datorn, tv:n är nedskruvad från väggen så den är vi utan den med. Men det är kanske lika bra det?

capricciosa-big

En reaktion på ”PIZZA PÅ VÄG

  1. Hej! Hur mår du och magen? Sist jag var på Södra hade jag en trevlig dam som heter Marie Ekborn, ska dit på tisdag och då är det hon igen, annars har vi fått olika hela tiden då det känns lite hattigt!
    Fint och bra du skrev tidigare ang det att få barn tätt. Klart ni fixar det, allt går om man vill det. Även fast det inte blir jättetätt mellan våra så stöter man ju oftare på lite negativa kommentarer än positiva. ” oj nu får ni det jobbigt, precis i trotsåldern” suck! Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sex − 3 =