AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Planering inför nyårsfesten!

Gick en sväng på stan efter ultraljudet idag för att se om jag kunde hitta nån slags snygg ”mammaklänningsliknande” blåsa till nyår, men det var fasen inte det enklaste! Och dessutom är bara projektet att gå i butiker och prova kläder med en 3.5 kilos i magen är utmaning, speciellt med UGGs som gör att fötterna brinner upp och Simons dunjacka som får svetten att rinna överallt där den kan. Var tvungen att sätta mig ner i första och sista provrummet jag vågade mig in i.

Slutade i alla fall med att jag kom hem med nya örhängen, skor och byxor (fy farao för att tvingas ha stretchbrallor på nyår!!!) som jag hoppas funkar på nyår. Simon ska ta med den där snordyra tröjan/tunikan/korta klänningen från agenturen sen så ska jag prova den till det jag inhandlat. Passar det så köper jag den! Så är det med det! Jag vill inte bli benämnd som ”gravida mjukis-stretch-tjejen” på nyårfesten -NEVER! Dessutom tror jag glittertopen är råsnygg även utan bebismage 😉

…Trots mitt bebisinköpsstopp så råkade jag visst köpa ett par små gulliga skor/strumpor till lillan också :D
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


åtta + = 11