AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Premiärat på Öppna Förskolan

Alsira har nu busat och lekt i 2,5 timma på Öppna Förskolan. Snacka om att hon tyckte det var spännande. Sjukt underlättande för mig med för den delen, jag kände mig minst sagt överflödig.

Under sångstunden blev jag dessutom mäkta imponerad av att Alsira både var intresserad och ville vara med hela tiden.

20120130-120303.jpg
På språng i lekhallen!

Nu blir det lunch med bror!

2 reaktioner på ”Premiärat på Öppna Förskolan

 1. Jag gick till Dalens öppna förskola, den kändes jättebra tycker jag. Har förvisso ingen att jämföra med då det var första gången jag var där, men Alsira uppskattade det verkligen och precis som du skriver, skönt att kunna få lite ”vuxet” utbyte.

  Köket och allt verkar äntligen börja bli klart, men så störande att hantverkare verkligen aldrig kan hålla sig till de tider de utlovar. Det är inte direkt det att vi bett om några extremt ovanliga uppgifter, det borde (tycker man ju!) väl ändå kunna uppskatta hur lång tid lite spackel, rivning och målning tar? Om inte annat begriper jag inte varför de plussar på en dag eller två så man som kund för en gång skull tänker ”oj vad snabba de var” istället för tvärtom.

  Går allt bra med lille Rasmus? Jag längtar så tills det är dags nu, få bebismys och bli av med stora tjocka magen!

  KRAM!

 2. Jag gillar verkligen öppna förskolan. Perfekt att gå till när man inte har andra planer för att sjunga och leka samt för mig att få prata med vuxna.
  Vilken gick du till? Tycker du den var bra?

  Jag gick till den i Kärrtorp en del, ganska liten men bra personal och bra stämning bland barn och vuxna.

  Skönt att köket förhoppningsvis blir klart! Fattar inte hur ni orkat! Jag hade flytt hemmet…

  Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


7 − två =