AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

PRIVATISERA SJUKVÅRDEN?

Idag ska jag till farbror doktorn för att ta tester för att se om jag råkar lida av reumatisk sjukdom. Verkar verkligen jättekul om jag skulle drabbats av det nu också – också syftas till att jag blivit hundallergiker och nu i helgen tvingas vi lämna bort Splif på grund av mina besvär.
Har ju i ett och ett halft år nu, lidit av torra, irriterade och mer eller mindre röda ögon, något som emellanåt tar knäcken på mig. Hoppas verkligen det blir bättre när Splif inte längre är hos oss. Men anledningen till att jag nu även ska testas för reumatisk sjukdom är för att ögonläkaren sa att just min torrhet inte berodde på min allergi utan var ett separat problem. Och det reumatiska syndromet ”Sjögrens” kan inledningsvis visa sig just som sjukt torra ögon.

Hoppas inte på positiva svar på den livslånga sjukdomen… För er som är intresserade kan ni läsa mer om sjukdomen HÄR

M e n oavsett vill jag veta vad det är.. En jädra gång för alla. Måste faktiskt säga att Sveriges sjukvård är under all kritik. Alla de ”billiga” besök jag gått på under den här tiden har fasen kostat som om jag gått till världens bästa ögonspecialist… Så kanske ska ta och privatisera den där skitsjukvården vi har här i landet lagom trots allt, kanske man åtminstone får det man betalar för.

Sådär ja, färdiggnällt! Nu tar vi frulle denna härliga fredag!

20130405-073748.jpg

20130405-073818.jpg

20130405-073854.jpg

Mammas duktiga hjälpreda!
Torka torka torka! 

En reaktion på ”PRIVATISERA SJUKVÅRDEN?
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


två + 3 =