AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Psykologiplugg

Efter en minst sagt händelserik morgon…

Började med att vi gick upp hemma, vovven mannen & jag. Så långt lungt. Älsklingen var tvungen att stressa till jobbet så det blev till att fixa frukost till en. Började med att fixa två ostskinkmackor. Ställde de på bordet medan ägg sattes på spis och kaffe hälldes upp. Ååå så vips! Där var ena mackan mystiskt borta… Eller nej, inte så mystiskt, några meter bort ligger Splif nöjd och tuggandes… Så det var bara till att plocka upp tomatskivorna han dissat och ställa sig och göra en ny. Lägger den på bordet bredvid den andra.
Återgår till ägget, plockar upp det och tar med mig kaffekoppen till bordet. Bordet me EN MACKA! S P L I F ! ! !

Japp! Där ligger han IGEN med min macka i munnen… Skratta elle gråta, men nog får jag skylla mig själv som gör om samma misstag 2 minuter senare…
Gör en ny macka. Igen.

Väl sittande med MIN frukost, däribland ett kaffe som blivit kallt, tar jag upp min iPhone för att kolla mejlen, bloggen, afonbladet… MIN iPhone – trodde jag ja! Näherå, det var kära pojkvännens! Happ, så det var bara till att lägga ner… Åt upp min frukost framför nyhetsmorgon, fixa till mig och cyklade till älsklingens jobb för att få tillbaka min mobil.

Så nu – äntligen – har jag kommit fram till stadsbiblioteket för att pressa in all utvecklingspsykologi som ska tentas imorgon! Action is the shit!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio × = 45