AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

PUSS!

TEJNAMORS

Åh, har så mycket i mitt huvud just nu! Står i planering av att starta företag, försöker utnyttja sommaren, ta tag i träning och träningsinstruerande, fixa i trädgården, dagisstart, vara bra mamma, flickvän, vän syster… Ja allt.

Fullt upp och jag älskar det!

Simme ringde nu och vi får 6 pers på middag så det blev till att lägga till ett kol för Fröken Husmor! Ljummen rödbetsallad med chevre och proscuttio är vad jag nu styr!

Ha en härlig afton söta vänner, härligt att se att ni fortfarande kikar in trots färre och kortare inlägg nu under den s.k. sommaren!

PUSS
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 7 = elva