AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Pustar ut i hemmet!

…ja det är vad jag skulle vilja! Men icke picke!
Den här dagen kommer gå i full fart!

♦ ♦ ♦

BVC-besöket med 5-månaderskontrollen gick hur som haver galant, trots lite tårar och elaka sprutor. Min 68 centimeter långa godbit är nu uppe i hela 8.2 kilo så inte undra på att jag tycker mina armar blivit bitiga, känns att bära runt henne kan jag säga! Pratade om allt möjligt; Alsiras tand – som faktiskt är två såg jag nu när jag kom hem!!! – skötbordsolyckan på Scandic Plaza, om att resa med barn, och sist men inte minst D-VITAMINDROPPAR. Jag har nämligen inte förrän idag fått dem till henne! Min BVC-sköterska hade missat det och jag fattar inte hur jag missat att alla barn ska ha dem. Känns lite halvbra att hon missat fem månader. Som tur är har hon fått mycket sol, både här hemma, i Frankrike och nu i Barcelona.

bodys

Det här är vad man får när man är duktig på BVC!

När man är hemkommen efter en vecka bortrest så är det fasen tusen saker som måste tas tag i! Inte nog med all tvätt, uppackning och fylla på kylskåp. Närå, nu har man helt plötsligt en gräsmatta som behöver klippas, trädgårdsland som ska ses över – ja en hel trädgård! Herre gud alltså, dessutom känner jag inte igen min trädgård för fem öre! Den har gått och blivit nån slags djungel!

Tycker förvisso att det ska bli kul att gå ut och ”härja” men just idag skulle jag vilja…

 • koka Alsiras nya naturgumminapp och testa den
 • koka napparna jag fick från Philips AVENT och testa dem
 • testa om Alsira gilllar sin nya havregröt jag precis köpt (Sempers risgröt var slut, annars föredrar jag Semper framför Nestlé)
 • duscha av mig Barcelona
 • städa här inne
 • fixa min header, upplösningen är bara för kass!
 • googla systemkamera – TIPS PÅ EN BRA MOTTAGES!!!
 • svara på mejl och kommentarer här på bloggisen

…ja men där var väl lite till en början vad jag skulle vilja pyssla med!

I alla fall åt jag en sen frukost nu. Den var efterlängtad! Så nu innan jag hoppar i gummistövlarna för att attackera handjagaren ska jag unna mig en kaffe och en liten stund här. Tror åtminstone jag ska koka nappar och snart förhoppningsvis få en grötsugen tjej här bredvid mig!

Nestlé Mild Havregröt

Nån som testat den här?

5 reaktioner på ”Pustar ut i hemmet!

 1. Svar: Tack :) Ja det är ju bra mysigt, även om det är riktigt drygt emellanåt.

  Har en nikon D60, den har några år på nacken, men fungerar jätte bra, sen har jag tre olika objektiv till den som jag växlar mellan! Rekomenderas! Går nog att få tag i ganska billigt nu.. Kram

 2. Tack, skoj med inredning faktiskt :)

  Ja de växer nästan för fort dessa små! Milian har knappt hunnit använda alla kläder i garderoben! Vi byter alltid till större när vi får kläder och nu har jag tusentals kläder i storlek 68 som är för små! 74 är mer användbart nu och vi har en del i 80 som väntar! Men de säger att de växer såhär ett tag bara sen brukar de ha en storlek i ett halvår nästan! Tror 74/80 kommer bli den för Milian!

  Vi hade tänkt resa utomlands men tror vi stannar hemma ändå, tyvärr. Får bli lite resande i Sverige istället! Öland exempelvis, Stockholm kanske :) Filip har semester i augusti!

  Ska ni någon mer stans? :)

  Kram

 3. Jag har testat den, dock blev Minna STENHÅRD i lilla magen! Nä, Sempers passar oss utmärkt! Hon har blivit hård i magen utav både Vällingen & gröten från nestlé! :)

 4. Välkomna hem!
  Jag ger Milian den gröten varje morgon nu, han tycker om den men å andra sidan äter han allt jag ger honom! Inte alls kräsen – precis som sin mor! Vad roligt med första bissingarna, Milian har nog en på G, man ser en liten vit prick på nedre tandköttsraden! :) spännande!

  Så lång din tös är, är både du och din sambo långa? Milian var 66 vid 4 mån besöket och vi har hoppat över 5 månaders så ska bli skoj sen på 6 månaders besöket och se hur stor han blivit! Konstigt det där med D vitamin , hur kunde hon glömma de? :/ klumpigt.

  När är ni i Skåne?

  Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 − = sju