AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

REKOMENDERAS: URBAN DELI

20120411-140223.jpg

Trots att kvällen slutade på akuten hade vi tre gamla barndomsvänner en himla trevlig middag. Urban Deli, en kombinerad mindre saluhall och restaurang bjöd på god mat, dryck och service. Vi snackade först på oliver och små kryddiga korvar rullade i parmensan. Efter det delade vi på en stor charkuteritallrik med smarrigt bröd till! Hann sedan precis avsluta min cappuccino innan Simme kom och hämtade mig.

Både jag och Simme älskar alla former av kallskuret, charkuterier och ostar så jag ska inom kort ta med mig honom dit för att nibbla massa gott och dricka gott vin.

20120411-140300.jpg

Snygg meny till & med!

20120411-140310.jpg

Förbannat gott!

20120411-140323.jpg

Mina goa kömpisar ♥

20120411-140331.jpg

Här hemma har febern igen blivit högre igen och var som max uppe på 40.6. Jag ringde då och pratade med Vårdguiden och de rådde mig att ge en ipren och sedan hålla koll så att febern verkligen går ner, även om bara en grad. Och nu, nån timme senare verkar hon ha svalnat av en aning. 39.6 var den nere på för en liten stund sedan. Hoppas den fortsätter så nu. Skönt i alla fall att Simme kom hem från jobbet. Vill kunna finnas till 100% för Alsira om situationen kräver det nu.

En reaktion på ”REKOMENDERAS: URBAN DELI
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− två = 7