AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Ringfingervärme

Sitter på tunnelbanan mot stan, ska skriva ut min hemtenta på killens jobb och sen åka och droppa den i ett fack på universitet. (Att mejla går inte för sig!)

Hur som haver så märkte jag precis en skum grej. Mina stelfrusna fingrar, sedan min 15-minuterspromenix till tuben, är inte alla stelfrusna. Båda mina ringfingrar är helt varma! Jädra skumt! Hrm, vad fasen är det för eget liv de lever?!

Nu satte det sig en storrökare bredvid mig. Kräkas eller byta plats?!

(fick förresten av misstag någon stackares ”Your Life” i brevlådan häromdagen, rätt så vettig tidning! Skönt för skallen att variera sig från mammatidningar och 1000-sidiga psykologiklossar!)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 6 = arton