AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

SÄNGTÄNK

Spjälisen som Silas sover i har vi bara haft till låns, och det har såklart varit toppen och tacksamt! Nu däremot så ploppar det snart bebis hos ägarna så nu vill de av förståeliga skäl ha den tillbaks. Och då är ju frågan, vad köper man för ny säng till en ettåring? För liten för riktig säng men snart för stor för spälisen…

Hrm, tips någon? Det bästa vore ju om vi kunde hitta en säng han kan växa i men ändå inte ta sig ur eller i alla fall ramla ur. Får bli till att googeli googla lite…

Kanske en sån här, lite både och liksom!

2 reaktioner på ”SÄNGTÄNK

  1. Det finns spjällsängar som kan göras om till juniorsängar. Googla på ”växa spjälsäng”, så ser du vad jag menar. Lycka till!

  2. Hej! Du kanske redan har tänkt på det, men medan Silas fortfarande är lite så kan man ju ställa den ”öppna” delen av sängen (om det blir en liknande som på bilden) mot en vägg. Då löser man ev rymmnings problem! Lycka till med säng-letandet!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sju + = 11