AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

SENASTE FRÅN SÖDRA BB

Då har vi avklarat ännu ett besök på Södra BB! Allt såg bra ut och hjärtat lät som det skulle. Både bebisens och mitt. Jag ville få 100%-igt bekräftelse på att huvudet verkligen låg nedåt, med tanke på Alsiras sätesläge till vecka 36. Barnmorskan hämtade därför in ultrljudsmaskinen, och jajamen, huvudet ner!

O m jag var nära på att be henne kolla könet! Men höll mig, kan ju inte paja spänningen vi ser fram emot på förlossningsdagen så här nära!

För en stund sedan knackade en kille på med grinden jag beställt, verkar vara en hel del självmontering så får se om jag pallar att ta mig an den. Har en huvudvärk som plågar mig rejält så vete tusan om jag pallar. Men eftersom Alsira ändå vägrar sova har jag inget val än att hålla mig uppe, kanske man likaväl kan skruva lite samtidigt?

Tog upp huvudvärken med barnmorskan och man kan tydligen få en hormonell sådan i slutet, som underbart nog inte ger med sig förrän ungen är ute. Inte lite man ska stå ut med.

20120208-163019.jpg

Grinden & dess påsar fulla med skruvar & annat krångligt tråkigt.

20120208-163032.jpg

Alsira ”the never sleeping baby”!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sju − 5 =