AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

SILAS ÄR HEMMA

Då var Silas hemtagen från BB! Vi kom hem redan igår, allt flöt på bra med lillkillen och både jag och Simon längtade såklart efter vår lilla, stora, tös! Lite skillnad från sist då vi låg kvar i BB-bubblan i 4 dygn!

Mormor, moster och morfar som varit hemma hos oss med Alsira kom på besök på BB strax efter 10-tiden igår. Och om jag smälte när jag såg lilla, eller rättare sagt sjukt stora Alsira komma tassande i korridoren! Herre gud alltså, och hon såg nästan först lite blyg ut när hon såg mig, sen vart det puss- gos- och kramkalas! Snacka om att barn ger kärlek!!!

Första natten hemma avklarad, Silas har ammat två långkörare så nu minns jag allt hur det var! Mysigt.

Nu ska jag gosa några timmar ensam med Silas medan Alsira ska med Simme till jobbet ett par timmar. Hon ska få röja runt bland smyckeskollektionen medan han sitter i möte. Något som slår det mesta i leksaksväg, hi hi, vår lilla halsbandstös!

Uppdaterar mer om lilla Silas senare för nu gnyr han den lille från sin vagga

20120319-091620.jpg

Hi hi lite halvskum bild men, här i bilen på väg hem!

3 reaktioner på ”SILAS ÄR HEMMA
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× ett = 7