AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

SILAS ETT ÅR!

Idag fyller vår älskade lille son 1 år!
Stort grattis på födelsedagen säger vi till Silas!

För er som missat förlossningsberättelsen hittar ni den
HÄR

Nu ska jag fixa för kalas i en timma innan jag beger mig mot Sats för att hålla lite cykelklass!

En reaktion på ”SILAS ETT ÅR!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− sex = 1