AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

SIMME BACK IN DA HOUSE

Nu har jag och Simon enats om ett babyboy namn! Så nu är det med andra ord bara för bebisen att komma, flick- och pojknamn bestämda och redo att så småningom ristas in i vaggan!

Faktum är att Simon varit bortrest hela veckan – här leker vi med elden! – och kom inte hem förrän sent igår kväll så vi har varit lite på helspänn här hela veckan ifall bebisen skulle ha tittat ut. Men han var ”bara” i Göteborg och varit redo att kasta sig bakom ratten eller på första bästa plan hela tiden. Men hade bebisen kommit på en timme så hade det varit kört.

Men nu är han äntligen hemma och jag vill ännu mer att den ska komma NU! Speciellt nu när vi äntligen enats om namn och allt! Men nu kommer jag väl gå över tiden bara för det (optimist jag? Eh, nej inte just nu..)

fyrklöver

Simon och Alsira är nere och badar bubbelbad och jag dricker kaffe nummer två för idag. Så sjukt grått väder, blir inte överdrivet sugen på att ge sig ut. Och jag som köpte goda kalkonwienerkorvar igår som jag tänkte vi skulle grilla och äta på tomten… Men det kanske vi kan göra ändå, vem vet, solen kan ju kika fram.

2 reaktioner på ”SIMME BACK IN DA HOUSE
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fyra × = 16