AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Sista dagen på Västkusten

Idag är det dags att bege oss mot Stockholm igen efter fyra härliga dagar i Bovallstrand. Igår kväll var vi ute hela eftermiddagen och kvällen, spelade kubb och drack bira på tomten.

Simons kusin Felix med kompis var på besök från Santa Barbara så de kom och hälsadKikade amma passade sedan Alsira medan rörde vi oss mot byn. Det blev sen middag på Bryggcafét och en massa snack och stoj innan pappa kom och hämtade hem oss igen strax före midnatt.


Peter & Felix

Nu har Alsira och jag varit uppe i två timmar, hon har somnat igen och jag tror jag ska krypa ner en stund till hos Simon som fortfarande sover.


Min scruff & jag!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


3 × = tjugo sju