AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

SJUKA SMÅ KNATTAR

Måndag morgon, ny vecka tar fart och inte en helt vanlig morgon. Alsira som fortfarande är sjuk – men äntligen feberfri! – är hemma från dagis, Silas är sjuk och tror han har feber idag och Simme och jag har 3-årsdag! Upp och ned, det är livet det. Extremt sakta men säkert går det framåt i friskhet i alla fall, Alsira har förvisso haft sin, numer sedvanliga, ”nattslemkräkning” men på det stora hela sovit bra. Silas har trots att jag gick in till honom 01:47, 03:15, 04:04, 05:06,05:07, Simon gick in 05:08, jag gick in 05:57 och Simon hämtade in honom till oss typ kl.06 (ja jag kollade på mobilen varje gång innan jag gick in till honom, för att kunna jämföra om det blir bättre nu natt för natt, och ja hyfsat sifferminne har jag!). Sen tillslut efter lite mjölk somnade han om.

Och nu i detta nu fick jag precis avbryta skrivandet för att springa in och hjälpa honom kräkas upp slem.. Oj oj stackar stackars små!

Önskar man bara kunde sätta på ett plåster,
och så var allt vips bra igen!

En reaktion på ”SJUKA SMÅ KNATTAR

  1. Det önskar jag med… Så segt med allt slem som ska upp… Jag har lite hudproblem jag behöver prata med dig om. Juno är super svår verkligen så skulle behöva all hjälp jag kan få:).

    Puss
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× fyra = 32