AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Slappardag

Då var julen så gott som avklarad! På sista stoppet nu, nere hos pojkvännens pappa i Åhus. Körde ner igår, en bilresa på 6 timmar som gjorde sig väl till känna. Så jobbigt att sitta så länge rakt upp och ned. Till slut kom vi fram i alla fall, och det var ju huvudsaken! Har ju varnat en hel del på nyheterna om att köra bil i Skåne, mendet gick bra!

Sen var de stora kalkonmiddagen igår med 19 pers samlade. Gott och V A R M T! Tror jag vet nu hur det känns att komma i klimakteriet. Svettfläckar under bröst och mage –
sexy mama!

Idag har vi bara tagit det så himla lugnt, ätit, spelat TP, fikat, sovit middag, ätit igen och nu slappar vi framför TV:n. Sista kvällen här innan det bär mot Stockholm imorgon igen.

Ser fram emot barnmorskan på onsdag morgon, se hur bebisen ligger och försöka fatta beslut om vändningsförsök eller inte. Vecka 37+1 idag och huvudet upp! Busunge!!!

En reaktion på ”Slappardag
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 + nio =