AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

3 reaktioner på ”Smoootiii!

 1. Alsiras leopardoutfit kommer från Juicy Couture, inhandlad i självaste Beverly Hills i höstas, , mockasiner från Polarn o Pyret, strumpbyxor från H&M och lilla hårspännet hittade jag i barnbutiken BOCA på Rörstrandsgatan i Stockholm!

  Ja de är söta så man svimmar de små godbitarna!

 2. Hej! :)

  Jag och min kompis Louise gör ett projektarbete om barn och ungdomar och vi undrar om du skulle vilja hjälpa oss genom att svara på några frågor?
  Försök att svara så utförligt som möjligt! :)

  1. Brukar du baka med ditt/dina barn? Isf, vad brukar ni göra?

  2. Hur gammal är ditt/dina barn? Tjej/kille?

  3. Är det du som bestämmer vid bakningen eller får barnet/barnen vara med och bestämma över recept, vad ni ska göra osv?

  4. Har ditt/dina barn några speciella intressen vad det gäller bakning? (dekorera, kladda, leka, mäta upp…)

  5. Barnets Favoritefterrätt/bakverk? :)

  6. Barnets Favoritfärg?

  7. Tror du som förälder att det är viktigt för barn att få baka när de är små / håller på att växa upp? Sker det en utveckling med text, bild, form och färg redan i tidig ålder?

  MVH

  Linda K och Louise T
  Danderyds Gymnasium
  (lindshe@hotmail.com)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


7 × = sextio tre