AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Snaaaaart!

Pizza till lunch idag. Den avnjöts i sängen – såklart, enda stället vi kan vara på- och det medan Alsia sussade i spjälisen bredvid.

Ett under att jag fick henne att somna för idag är det rejält med oväsen här. Golven slipas och det fullkomligt dånar i hela huset. Men imorgon är allt klart! Känns som rena drömmen.

Vi har varit iväg och handlat hyllplan och konsoller till köket idag. Hoppas verkligen att det blir bra, jag är rätt petig med smådetaljer ibland och känner att jag inte riktigt kan lita på att snubben har stenkoll på hur vi menade att han skulle sätta upp dem. Min polska är långt ifrån klockren så kommunikationen är inte solklar här.

Får nog gå ut och undersöka…

20120129-145330.jpg
Pizzakartongerna trängs på sovrumsgolvet med alla badrumsprylar, köksredsakp, smutstvätt, ytterskor, jackor, smutsig disk, skräppåsar, datorer, blöjor, mat… Asså fy farao vilken misär!

20120129-145555.jpg
Ser fram emot babysim kl.18 gör vi i alla fall! Då ska Alsira få inviga sin nya badrock jag köpte åt henne i veckan!

En reaktion på ”Snaaaaart!

  1. Kul att se renoverings resultatet men trist under byggkaoset, vi hade samma fast i 9 månader då vi byggde till en våning och det vart lite fel.. Men resultatet vart toppen :) nyfiken på hur ert blir!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


åtta − = 2