AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Snöstorm = Skolk! :)

Verkligen himla intressant föreläsning idag – affektiva tillstånd – handlar om olika neuroser, tvångssyndrom, ja alltså i kort och kort, olika psykiska problem! Kanske inte låter så intressant i vissas öron men i mina slår ämnet det mesta! Älskar att ställa lekmanna diagnoser på folk! 😉 Det mest skrämmande med denna psykologikurs (Klinisk Psykologi/Psykiska sjukdomar/störningar) är att man lyckas hitta alla dessa symptom i olika stor utsträckning hos sig själv! Men det är tydligen normalt att bli lite schizo när man fördjupar sig i ämnet, skönt det i alla fall. He he..

Hur som haver, idag när klockan ringde så var jag sååå in i satan trött! Fixade bara inte att ta mig upp. Och utsikten från sängen – SNÖSTORM! Gjorde mig inte mer sugen kan jag bekvämt erkänna. Tror en del av min trötthet berodde på att jag igår gick på högvarv från kl.06 till sängdags vid 23-tiden för att uppvakta min kärlek på hans stora dag. En annan anledning var att vi igår kväll gick och lade oss medan brasan fortfarande brann och då ville hålla sovrumsdörren öppen mot den. Det medför i sin tur nämligen att kattungen i huset vill ha party i vår säng hela natten. Och när han väl vill gosa till sig och somna är favoritplatsen över alla – IN MY FACE! Japp, bokstavligen. Detta gör lätt uträknat att jag får en ganska brutalt störd sömn!

Vid tretiden nåt fick jag nog, brasan var död så jag kasta ut katta och smällde igen dörren. Slocknade som en sten och vaknade inte förrän (efter lite snoozande, och snöstormssneglande…) kl.07:40. Planen var att åka hemifrån absolut senast kl.08:00 så då var det liksom bara att ligga kvar. Skönt!

Erkänner dock att jag är lite sur på mig själv för den där föreläsningen hade jag så himla gärna velat höra… Men men, inget att älta. Dagen består nu istället av att skriva hemtenta i Personalarbete och nånstans där få in en långpromenad med Splif!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 3 = två