AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Snurrig Start

Jahapp, då har man vimsat hela morgonen!

Har bokat in mig på första spinningklassen sedan förlossningen idag! Ser så himla mycket fram emot det så hoppas det är en bra instruktör, kände inte igen henne vid namnet men det blir nog kanon. Så 11:30 lämnar jag Alsira till Simon på hans jobb så jag kan vara redo i cykelsadeln kl.12:00 för en timmes svettande. Ska bli underbart! Självklart har jag känt mig rätt rejält förkyld de 3-4 senaste mornarna när jag vaknat men förnekar det ett tag till, hoppas jag inte vaknar sjuk imorgon nu bara.

Lite strulig start på dagen som sagt! Åkte med Simon mot stan vid 9-tiden för att ta en frukost tillsammans på Café CoMO som ligger precis vid hans jobb. Hade sedan planerat gå ett par ärenden kring Odenplan – hämta skor hos skomakaren och svänga om banken – för att sedan komma förbi med bäbis kring halvtolvtiden. M E N jag hade glömt att ta med mjölk till lillan (hon lär ju bli hungrig som tusan under just de två timmar jag blir borta!), ta med lappen som behövs för att vi efter träningen ska kunna fixa pass till henne, lillskruttan, och sen hade varken jag eller Simon tänkt på att vi inte kunde lämna Splif ensam hemma eftersom ingen av oss kommer komma hem förrän sent ikväll.

Så var bara för mig att sätta mig bakom ratten tillbaka hem efter frukosten – jag som tänkt ta långfrukost med tidning och hundra koppar påtår! – för att hämta Spliffen, mjölk och passpappret… Insåg nu när jag kom hem att jag nu lik väl kan byta om här och åka direkt till gymet så fick lite tid över. Bestämde mig för att betala en räkning under tiden. Bra och duktig flicka kan tyckas – men strulig och disträ som jag uppenbarligen är denna morgon knapprade jag in fel siffror otaliga gånger på bankdosan så nu spärrades den. Suuuuuck… Jag som skulle betala in till Blogg galan som jag redan är försenad med! Well well, får ta det på banken när jag ändå ska dit sen :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


tre + 3 =