AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Sockerfri lunch Nr.2

Idag blev det en dålig lunch. Vill understryka att jag inte är någon kostrådgivare 😉

Men men, dagens fruktintag (max 2 frukter per dag under sockerfria veckan!) förbrukat för lunchen blev 250 gram 4% naturell keso blandat med en hackad banan och ett hackat äpple. Strött över – kanel och linfrön. Alldeles för lite och för dåligt så ett bättre mellanmål planeras innan spinningpasset som jag kör kl.18:30!

Men allt stök och oro i min hjärna idag pallade inte att göra något mer avancerat. Skyller på det. Punkt.

Nu är det bebisgos som står på schemat tills det är dags att svira om till träningsoutfit!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio × 4 =