AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

3 reaktioner på ”Sökes: Baby Shower Tips!

 1. Om du har en så har jag en :). Vi kommer bli värsta bullmammorna hahah!!

  Ja köp jeansen dom är sköna att ha! Jag hoppas jag kan ta en sväng på stan idag med så man får köpa en den obligatoriska egen presenten ;). Haha

  Fick en massa ta hand om mig själv produkter nu på morgonen så det jag fick av dig och Linn blir perfa nu. Fick två badbomber i rosa såklart 😉

  Hoppas du får en mysig dag på stan! Hälsa mannen i ditt liv att sluta jobba så mycket;) (förstår dock att han måste)!

  Puss puss

 2. Ja det finns det väl antar jag! Ska hålla ögonen öppna nu min sista vecka i stan! Ska du ha en baby-shower? Jaa!!!

  Puss!

 3. Hihi det måste ju finnas tusen saker att fixa eller? Hon har inte gjort någon lista så ni inte köper samma sak?

  Gud vad mysigt!!

  Fick en klänning i present idag, haha förtid dessutomför jag klagade på att jag inte hade några kläder 😉 Kanske ska börja klaga på det oftare….. kanske man får en present om dan typ….

  Puss & Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 × = fyrtio fem