AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Soliga lördag!

Igår hade vi middag här hemma, syster – och nu även också moster till Alsira – och Simons bästa vän Erik var de bjudna. Kärleken min stod för middagslagningen och han körde en favorit i repris: färsk tonfisk, med mangosalsa och potatisgratäng. Så himla gott! Till förrätt nalkades det ostron (dock kan jag ju inte äta ostron nu när jag ammar… surt.) å till efterrätt styrde jag min favvo above all – GINO!


Sen satt vi och snicksnackade till midnatt innan det var dags för bingen. Mysigt med lite hemmamysmiddag i gott sällskap.

Nu är det strålande väder och vi ska ut på stan och lira lite! Shoppa shoppa!

Å nu sa precis min älskade man att han ska laga en överraskningsmiddag till mig ikväll! Looooovley!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 × sex =