AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Söndag morgon

Det finns 4 möjliga utfall:

1. Min bebis har två rumpor.

2. Min bebis har stora runda fötter (detta alternativ kan redan uteslutas då jag både sett och räknat alla tio tår på ul)

3. Min bebis har vänt sig igen – huvudet snett upp…

4. Jag är så totalt kass på att känna vad som är vad på lillan där inne.

Eller vänta nu, nu verkar ”huvudet” ha försvunnit igen! Oh my lord, jag tror jag är knäpp alltså! Får fasen sluta med de här nojorna nu 😀 På tisdag är det dags att ta sig till bm igen och då får jag det svart på vitt. Klart hon ligger kvar rätt, hon bordeär väl uppe i 3.7 kg nu eller nåt!

Eller hur mycket är det bebisarna går upp i veckan så här i slutet?

5 reaktioner på ”Söndag morgon

  1. Inget på känn än? Är hon på G?? Jag letar tecken hela tiden. Lite molvärk hit och lite dit. Så tror jag det är på gång. Men naj, så lätt är det nog inte. Alla tippar på att jag går över tiden. Why? Whyyyy meee??? ; )

    3,7 ?? Naj inte så mycket redan, väll? Vad beräkna de henne till. Min påg ska väga runt 3600 i vecka 40. Tror mer dock eftersom han följer övre kurvan hela tiden. Så nu ligger han runt 3200+ :) tror ja!

  2. haha, min bebis har också två rumpor 😉 varje gång vi är hos barnmorskan så ändrar den sig … ( spelar ju ingen roll med snitt, men still! ) hehe…
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 × fyra =