AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Sovrekord!

Träningsvärken är efter första corepasset sedan förlossningen, ett faktum. Och det känns underbart! Till och med i stjärten har jag träningsvärk! Då var det banne mig på tiden att jag tog tag i musklerna! Och idag står jag nu stand-by för att köra ett till så fort Alsira somnat! För er som undrar så har jag koreografin på skiva. Så drar ner i källaren aka mitt gym(!!!), rullar ut pilatesmattan och slänger på DVD:n på högsta volym och köttar på helt enkelt! Lite nojig att skruttan min ska vakna bara så måste pausa ljudet mellan varje låt, spänna öronen och hoppas på att hon inte vaknat och blivit ledsen.

Idag har Alsira satt sovrekord! Heeelt otroligt men hon sov från 22 till 06:40! Helt galet! Eller ja, hon var lite vaken vid 4-tiden, låg och sparkade och vred sig. Hon vaknade till lite då för Sim gick upp då för att bege sig till Arlanda och vidare till Napoli, Italien. Men jag bara vaggade vaggan ett tag så somnade hon om. Helt otroligt, för jag hade verkligen förstått om hon var hungrig vid det laget! Men icke sa picke å så slagga skruttfia om!

Underbara prinsessan min har ganska nyligen börjat försöka greppa efter sina leksaker, så gulligt! Så goda råd var självklart dyra när jag till min förskräckelse insåg att jag inte hade någon ”barnvagns-upphängningsgrej-med dinglande-leksaker-bebis-kan-nå” så handlade lite akut första bästa igår. Blev en rätt ful från BR Leksaker. 149 spänn så ingen dyrgrip att i värsta fall hiva i soporna om en tuffare dyker upp. Tycker många är så otydliga, röriga och i så svaga färger! Tvärtemot hur jag vill ha dem, jag vill att de ska vara tydliga utan onödigt krimskrams, stora ögon som bebisar gillar och starka färger. Den jag hittade hade i och för sig det så den blir nog bra, och förresten så tog det inte många sekunder innan skruttan var där och veva och försökte ta tag!

MorgonLek!

Busar busar busar! (Frågan är vem som tycker det är roligast?!)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


åtta × 9 =