AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Spinning v. 17

Har tränat en del spinning under sommaren, främst 55 minpass. De kändes alla bra, märkte att jag svettades mer, vilket jag inte trodde var möjligt eftersom jag normalt redan svettas hysteriskt under träning, kände mig också mer anfådd snabbare. Hade planerat köra all träning med pulsklocka på för att hålla koll på pulsen, eftersom jag tenderar ha svårt att hålla tillbaka när jag tränar, men var något strul med den så fick försöka lyssna till mina andetag och försöka uppskatta intensitetsnivån utifrån dem, svårt så pulsklocka rekommenderas!

Eftersom jag även jobbar aktivt som gruppträningsinstruktör, däribland som just spinninginstruktör, har jag lett en del klasser, då endast 30-minutare eftersom dessa på sätt och vis kräver mer av en då jag nästintill konstant måste prata och peppa deltagarna. Fick igång min pulsklocka till senaste passet och till min förvåning gick min puls upp till 168 utan att jag knappt kände mig det minsta trött! Däremot blir jag betydligt mer andfådd då jag inte kan andas lika bra på grund av allt snackande i microfonen! Ska nog ta och hålla tyst på lunchklassen imorgon!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 5 = åtta