AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

SPLENDIDMORNING

vinbär

De här vackra typerna har jag varit ute i trädgården och samlat ihop! Gissa om de kommer hamna i morgonfilen – oh yeah.

Lite svårt att se på bilden men en klassisk glasslåda full är vad det är. Jag älskar vinbär, svarta som röda. Ett tips jag gjorde förra sommaren var att frysa in dem och sen slänga en näve frysta bär i en karaff med vatten. Ser vackert ut och ger en både en god smak och efter ett tag även färg, på bordsvattnet.

Alsira har redan somnat om efter två timmars härjande. Idag kastade hon iväg hela grötskålen. Självklart hamnade den uppochned, och dagen till ära hade hon fått blåbär utrört i. Blev toppen på mattan. Verkligen supersnyggt.

En reaktion på ”SPLENDIDMORNING

  1. Godmorgon!

    Matbiten går bra med Milian har dock varit osäker på hur mycket han ska ha i sig och vad. Ammar lite fortfarande, ca 2-3 ggr om dygnet. Men oftast inte som en hel måltid utan mer mellanmål. Han ser iallafall välmående ut så oroar mig inte!

    Vi börjar också dagen med gröt vid mellan 6-8 på morgonen. Bror på när han vill stiga upp (oftast tidigt). Sen somnar han om igen vid 2 timmars lek/mat. Efter det får han lite tutte när han vaknat och sen vid 11-12 någon lunch (burkmat eller hemlagad mat). Sen blir det gröt en gång till vid 16 typ? Sen innan läggdags vid 20. Eller väljer vi välling här och på natten vid 00. Får han tutte/välling igen! Oftast. Känns mycket att lägga till ett välling/grötmål till. Så kanske borde lägga in något litet mellanmål istället.

    Sömnen funkar inte bra längre, han är superorolig på nätterna och jag har gett upp. Bäst sover han mellan 19 el 20 till 00. Då vaknar han oftast inte. Sen efter det så kan han vakna till 4-5 ggr tills 5-6 på morgonen! Så jag sover inte alls djupt. Oftast ger jag honom vatten och napp (vill inte plocka upp honom). Men ibland lägger jag honom i vår säng om han inte ger sig. Sen vill han aldrig sova längre än 6-7. Vet inte varför nätterna e oroligare,när han vad mindre sov han djupare på natten. Kan det vara tänderna som gör så mycket oro? Han har förvisso redan 2 där nere och framtänderna i överkäken är halvvägs ute. Hur fungerar Alsiras sovrutiner? Något tips?

    Kram på er!




Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 + sex =