AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

SPONTANTPÅSKANSEN

mymiracle

Hemkomna och glada efter en spontandag på Skansen med Alex, sonen William och de två pigga bonusbarnen! Spontant gick vi i typ storm och minusgrader varvat med solsken och högsommarvärme. Klä på. Klä av. Klä på. Klä av. Klä på. Klä av. Klä på. Klä av. Klä på. Klä av. Klä på. Klä av.

Både Alex och jag låtsades vara nyttiga över dyr och äcklig grekisk sallad medan vi suktade över barnens pannkakor med sylt och grädde. Tillbaka snart igen och då fasen ska jag ha mig en pannkakstallrik jag med! Summa summarum – supermysig dag!

Alsira och jag kom precis hem, bytt lite blöja å allt annat obligatoriskt man måste när man har bebbe, och nu jag har precis satt mig ner i fem minuter. Tuggat i mig lite powermellis inför träningen – keso, linfrön, russin och kanel. Till det en fetingkaffe, det var välbehövligt kände jag. Ska snart svira om till träningskläder för att hänga en timma i trädgården med Splif tills Simon kommer hem och jag drar till SATS. Spliffen behöver garanterat leka av sig efter en dag i hundgården, och så ska jag se om hänggungan från Indiska är lika poppis hos Alsira idag som igår!

alex:will

Alex & Willy Wonka fattar lunchbeslut

påskansengänget

Hela ligan samlad!

bison

Alltså dessa är så stora och läskiga så jag vete fasen vad jag skulle ta mig till om jag mötte en sån här rackare i skogen!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


3 + = tolv