AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

STICKEN MORGON!

Morgonen började med ett getingstick. Jag var inne i badrummet och tvättade ansiktet när det hände. Reste mig rak från att ha stått lutad över handfatet då jag ser getingfan ”rulla” ner i urringningen. Och sen kom sticket. Kändes knappt men sen kom den brännande känslan som fortfarande sitter kvar lite grann. Kanske har man blivit sjukt mycket tåligare sen man födde barn (?) eller så känns det inte mer när en geting sticker?

Hur som helst verkar det inte bli någon större reaktion av sticket, hoppas Alsria ärvt de generna av morsan sin! Däremot lackade jag ur rejält och fy farao vad trött jag är på getingarna nu! Dödade precis en som satt på lampan där Alsira i detta nu sitter och äter sin morgongröt. Nu ska det bort! Får ringa Anticimex igen…

Lördag morgon och vi kan vara tillsammans hela familjen, inte ofta! Så vi ska ta bilen i regnet till Enskede Gamla Bageri för lyxfrukost! Köket ser ut som ett bombnedslag så skönt att bara blunda för det ett tag till. Vi var alla helt slut igår och deckade i soffan framför Ice Age II, synd för den är så sjukt söt.

Nu trampar Simme vid dörren så måste avsluta, shit vad pladdrig jag känner mig idag. Kanske var nåt i det där getinggiftet?

getingstick

Rätt synd om mig om tror jag?
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 4 = sexton