AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

STOR UTFÖRSÄLJNING!

Jag vill välkomna er alla mina härliga läsare att komma och shoppa på Simons klädagentur under hela nästa vecka!

De har nu superstor utförsäljning! Det finns kläder, skor, väskor, barnkläder och accessoarer! Så himla mycket fint, det är här jag köper så gott som alla mina kläder så ta nu chansen att få en lika grym gadde som jag! He he…

Förresten, för er som frågat efter Canadiens jackor så kommer det finnas en hel del såna också, både dam och herr! Passa på! Och meddela gärna om ni kommer så kanske vi kan ses! Jag lär hänga där till och från hela veckan med mina älskade underbara små kids!

flodell agenturer utförsäljning

En reaktion på ”STOR UTFÖRSÄLJNING!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fyra − 3 =