AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

STUDIEBESÖK PÅ PLANERINGEN

Underbart väder! Jag och Alsira ska om ett par timmar bege oss ut och promenera iväg till min gamla barndomsvän Mimmi. Vi ska hälsa på henne och hennes två små flickor. De har ungefär samma åldersskillnad som det kommer bli mellan Alsira och nummer 2. Så det är delvis i studiesyfte och delvis för nöjes skull. 😉

Simon tog bilen med Bugaboon i imorse, så nu måste jag köra iväg med Brion. Men det ska nog gå bra. Får se till att bulla upp henne ordentligt med filtar och kuddar, så hon liksom inte glider ner.

Hur som helst, spännande ska det bli, att träffa både gamla barndomsvännen (har nog inte setts på typ 8 år?), hennes små töser och se hur de bor!

äventyr

Nu ska jag försöka få min stora lilla tjej att somna så det inte blir en massa tråkigheter med trött tös när vi ska ut på äventyr.

En reaktion på ”STUDIEBESÖK PÅ PLANERINGEN

  1. Haha du e go. Tror inte vi delar samma tankar kring vem som har snygg kropp osv. Men vi lämnar den diskussionen och accepterar våra olika tankar right, hehe?

    Åhus är en bit ifrån där jag bor. Men jag bor nära Lund och Malmö. Ska ni ner hitåt? Hade varit superskoj att träffa er och vill ni verkligen ut i bushen så är ni välkomna ut hit till mig också. Men det är inte någon stad så du är beredd på det. Det är en tvättäkta BYhåla 😉 Men fin natur såklart!

    Hur känns det föresten att vara gravid igen? Läste du att jag drömt om att du skulle ha en pojk? Vi får väll se. Tänker mest, känner du lika tydligt att du är gravid förutom trötthet? Känner man av ”växtvärken” lika mycket andra gången? Livmodern har ju redan varit uttöjd en gång :)

    Kramis
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


2 + = tio