AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

SUCCÉ

Såhär går en typisk succélunch till hemma hos oss!

20120305-141210.jpg

Ris, lax och kokt morot

20120305-141224.jpg

Alsira tar saken i egna händer

20120305-141240.jpg

…och upptäcker hur man kan effektivisera själva ätandet

20120305-141303.jpg

Mycket nöjd och nu mycket mätt!

Lyckats få till ett rejält städmission för sin mamma när hon får ork har hon också lyckats med. Men det blundar vi för ett tag, för nu väntar ny blöja och en promenad i det vackra vädret!

3 reaktioner på ”SUCCÉ

 1. Hej sötnos till ätare!!
  Nu kan du vinna ett teething bling halsband inne hos mig denna vecka !! Perfekt till dig som halsband och tuggis till barnet finns i olika former och färger .. Kanske något som passar dig eller dina läsare ?? LYCKA TILL

 2. Hej! =)

  Vill först säga att jag läser din blogg varje dag, den är jättebra =)

  Om du har tid att svara så skulle jag jättegärna vilja ha lite tips om vad man kan hitta på om dagarna med en 15-månaders pojke?! Jag kommer inte på nåt..han är ganska energifull av sig och blir så uttråkad hemma. Har också en 6 veckor gammal dotter =)

  Jätteglad för svar, du får gärna svara på min e-mail, om du har tid förstås =) provar att skicka vidare frågan till flera, så får vi se hehe
  Kram / Janina
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


1 × = fyra