AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

SVENNAR ÄR VI ALLIHOPA, ALLIHOPA, ALLIHOPA…

Mina föräldrar är här båda två från Göteborg, så idag blir det middag med dem och min syster med snubbe. Ska bli himla trevligt! Jag och Simme har förvisso varit mer på topp – f ö r k y l d a – men får väl ta en whisky eller nåt, eller vad det nu är för sprit som sägs vara bra mot förkylning. Fast är väl bara en skröna antar jag. Eller? Några häxor där ute som vet?

Innan middagen ska vi faktiskt roa oss med det ack så ibland roliga svennenöjet – discobowling! He he, sjukt kul, hoppas Alsira tycker det är kul också! Simme är lite nervös här hemma nu, jag klår alltid honom med hästlängder, något som tär på hans manlighet lite, he he!

 

 

STRIKE A POSE!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


7 − tre =