AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Ta hand om din hud!

Nu så här på sommaren är luftfuktigheten högre ute, och vår hud behöver inte lika mycket fett som under vinterhalvåret. Vissa dagar hoppar jag helt dagcremen och endast anväder mig utav ett serum, en produkt man normalt har under dagcremen. Personligen ligger naturkosmetiska hudvårdsprodukter mig varmast om hjärtat. Tycker det känns fräschast, att det jag applicerar på huden är utvunnet ur naturen, gillar hela det konceptet framför enbart syntetiska ingredienser. AnneMarie Börlind är för mig en stor favorit!

Vill därför nu passa på att tipsa om en helt fantastisk produkt, Orange Blossom Engergizer, som jag använt hela sommaren, vissa dagar bara den utan någon dagcreme ovan Den doftar inte bara helt fantastiskt av apelsin utan ger även huden en fantastisk lyster!

Jag jobbade tidigare på min salong med dessa produkter och såg alltid fina resultat, så den är ett ”ta hand om dig själv tips” nu i slutet av sommaren när huden ofta börjar se lite härjad ut efter all sol.

Införskaffar du produkten var dock noga med att skaka produkten väl innan applicering, då den är uppbyggd som en tvåkomponent, den ”skär” sig nämligen så fort den ställs på hyllan. Häll ut ett par tre droppar i handen och klappa in i huden. Tänk på att inte använda den på ex. bomullspads, då dessa suger upp större delen av produkten, och det vill vi inte – för huden vill ha allt den kan få.

Vill också varna för att man lätt råkar göra slut den om man testar hur fint den ger lyster åt decolltage och nyckelben! Hi hi!

Underbara orange blossom energizer!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 4 = fem